CPO Amersfoortse Berg


Wilt u meer informatie over dit project? Bel 036-7600493 of vul het woonwensenformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Aantal:     5 - 9 appartementen
Beschikbaarheid:     Alle woningtypen zijn nog beschikbaar
Oppervlakte:     80m2-200m2
Prijs:     Vanaf circa € 325.000 (vrij op naam)
Locatie:     Amersfoort
Fase:     Opstartfase
Oplevering:    

Wat krijg je

CPO Amersfoortse Berg heeft ons (Bouwsaam) gevraagd om hen te begeleiden bij de realisatie van hun appartementencomplex in Amersfoort.

In overleg met de (nog te selecteren) architect zal de brouwgroep komen tot een bouwprogramma van minimaal 5 appartementen en maximaal 9. Het aantal te realiseren appartementen hangt mede af van het aantal leden dat zich zal aansluiten bij de bouwgroep.

Het appartementencomplex
Op een mooie kavel aan de Vondellaan is ruimte voor een appartementengebouw van maximaal vijf lagen, die op basis van Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) gebouwd zullen worden. CPO wordt ook wel zelfbouw genoemd. Dit betekent dat u als lid van de bouwgroep veel inspraak hebt in zowel de grootte van uw woning, als ook de indeling ervan. En dat u met elkaar, met behulp van de architect, de buitenkant van het gebouw kunt bepalen. De architect helpt tevens elk bouwgroep-lid bij (het ontwerpen van) zijn/haar woning. Bouwsaam zal er (als procesbegeleider) voor zorgen dat u als bouwgroep goed begeleid wordt, tijdens het gehele proces van aanvang tot oplevering van de appartementen.

Wilt u tegen kostprijs bouwen en dus betaalbaar wonen in Amersfoort, sluit u dan aan bij CPO Amersfoortse Berg. Gezamenlijk staan we sterk en als collectief kunnen we veel bereiken. Dus op naar een schitterend gebouw omringd door mooie bomen en een prachtig park met alle voorzieningen binnen handbereik!
Locatie


Meer informatie of interesse Volg deze bouwgroep

Meer weten of interesse?

Neem dan contact op met ons via telefoonnummer 036 - 7600493. Of stel ons direct een vraag via onze chatfunctie.