CPO Amersfoortse Berg


Meer informatie over dit CPO project kunt u op deze pagina vinden. Heeft u interesse en wilt u zich inschrijven voor de bouwgroep? Vul dan het INSCHRIJFFORMULIER in. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.
Aantal:     5 - 9 appartementen
Beschikbaarheid:     Alle woningtypen zijn nog beschikbaar
Oppervlakte:     80m2-235m2
Prijs:     Vanaf circa €400.000 (vrij op naam)
Locatie:     Amersfoort
Fase:     Opstartfase
Oplevering:    

Wat krijgt u

Uw eigen droomappartement realiseren samen met uw buren
Op de prachtige kavel aan de Vondellaan is ruimte voor een appartementengebouw van maximaal vijf lagen met parkeerkelder, die op basis van Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) gebouwd zal worden. CPO wordt ook wel zelfbouw genoemd waarin u als lid deel uitmaakt van een bouwgroep. Als lid van de bouwgroep bent u samen met uw toekomstige buren de opdrachtgever voor de bouw en ontwikkeling van de woningen. U bepaalt zelf de grootte en indeling van uw appartement en als groep denkt u mee over de architectuur van het appartementencomplex. Ook betekent CPO dat u bouwt tegen kostprijs, waardoor u riant kunt wonen tegen een betaalbare prijs. 
 
 Als collectief kunnen wij veel bereiken
De bouwgroep CPO Amersfoortse Berg heeft ons (Bouwsaam) gevraagd om hen te begeleiden bij de realisatie van het unieke appartementencomplex in Amersfoort. Bouwsaam zal er (als procesbegeleider) voor zorgen dat de bouwgroep goed begeleid wordt tijdens het gehele proces, van aanvang tot oplevering van de appartementen.
 

Goed nieuws
Er is meer duidelijkheid vanuit de gemeente: de selectieprocedure voor de CPO bouwlocatie op de Amersfoortse Berg is officieel gestart!

Wilt u meer informatie?  
Heeft u interesse in dit project? Vul dan het woonwensen-formulier in. Door het invullen van dit formulier zijn uw woonwensen bij ons bekend. Zo kunnen wij met u meedenken bij het realiseren van uw woondroom. 

Neem gerust contact met ons op indien u vragen heeft over dit project en/of de selectieprocedure. Wij helpen u graag. Bel 036-7600493 of stuur een email naar cpoamersfoortseberg@gmail.com.
Woningtypes

U kunt zelf bepalen hoe uw woning eruit komt te zien. Zo bepaalt u zelf hoe groot de woning wordt en bepaalt u samen met uw toekomstige buren en de architect hoe het gebouw eruit komt te zien. Hieronder alvast een aantal impressies van mogelijke eindbeelden. 

Spreekt het u aan om deze woning te ontwerpen en realiseren?

Ga naar floorplanner

Locatie

Royaal wonen op een uitmuntende locatie 
Op de Amersfoortse Berg is dit mogelijk. De woningen worden gerealiseerd midden in een van Amersfoorts mooiste wijken met een rijke cultuurhistorie van architectuur, stedenbouw en landschap. Ook de historische binnenstad, het centraal station en uitvalswegen liggen vlakbij. Dat is royaal wonen met het bosrijke Klein Zwitserland en de Utrechtse Heuvelrug in uw achtertuin. Genoeg reden om te kiezen voor De Amersfoortse Berg!

Meer informatie of interesse Volg deze bouwgroep

Heeft u interesse en wilt u zich inschrijven voor de bouwgroep? Vul dan het INSCHRIJFFORMULIER in. Heeft u vragen? Bel 036-7600493 of stuur een email naar cpoamersfoortseberg@gmail.com. Ook kunt u ons direct een vraag stellen via onze chatfunctie. Wij helpen u graag.