CPO Amersfoortse Berg


Heel binnenkort start de selectieprocedure met betrekking tot bouwlocatie CPO Amersfoortse Berg. VUL HET TOEWIJZINGSFORMULIER UITERLIJK 26 APRIL IN en maak kans om toegewezen te worden tot ons CPO initiatief. Wilt u meer informatie over dit project? Bel 036-7600493 of stuur een email naar cpoamersfoortseberg@gmail.com.
Aantal:     5 - 9 appartementen
Beschikbaarheid:     Alle woningtypen zijn nog beschikbaar
Oppervlakte:     60m2-200m2
Prijs:     Vanaf circa € 325.000 (vrij op naam)
Locatie:     Amersfoort
Fase:     Opstartfase
Oplevering:    

Wat krijg je

Uw eigen droomappartement realiseren samen met uw buren
De gemeente stelt heel binnenkort de bouwlocatie beschikbaar waar u uw woondroom kunt verwezenlijken! Op deze prachtige kavel aan de Vondellaan is ruimte voor een appartementengebouw van maximaal vijf lagen met parkeerkelder, die op basis van Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) gebouwd zal worden. CPO wordt ook wel zelfbouw genoemd waarin u als lid deel uitmaakt van een bouwgroep. Als lid van de bouwgroep bent u samen met uw toekomstige buren de opdrachtgever voor de bouw en ontwikkeling van de woningen. U bepaalt zelf de grootte en indeling van uw appartement en als groep denkt u mee over de architectuur van het appartementencomplex. Ook betekent CPO dat u bouwt tegen kostprijs, waardoor u riant kunt wonen tegen een betaalbare prijs. 

Als collectief kunnen wij veel bereiken
De bouwgroep CPO Amersfoortse Berg heeft ons (Bouwsaam) gevraagd om hen te begeleiden bij de realisatie van het unieke appartementencomplex in Amersfoort. Bouwsaam zal er (als procesbegeleider) voor zorgen dat de bouwgroep goed begeleid wordt tijdens het gehele proces, van aanvang tot oplevering van de appartementen.

Word lid en bouw met ons mee
Een selectiecriterium van de gemeente bij de toewijzing van de bouwlocatie is de koopsom die je als inschrijver bereid bent te betalen voor de grond. Omdat de gemeente op deze wijze selecteert, geschiedt onze toewijzing ook op basis van de vierkante meter prijs die u als lid bereid bent te betalen. Door deze methode van woningtoewijzing zijn wij ervan overtuigd samen met u de selectieprocedure te winnen. Mocht u hierover nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Door het toewijzingsformulier uiterlijk 26 april in te vullen maakt u kans om toegewezen te worden tot ons unieke CPO initiatief. Uiterlijk 29 april ontvangt u van ons bericht of u bent toegewezen en ontvangt u een uitnodiging voor de informatieavond 6 mei a.s. Reserveer deze datum daarom alvast in uw agenda.

Bezoek wonenopdelichtenberg.nl/cpo (website in beheer van de gemeente Amersfoort) voor meer informatie.

Neem gerust contact met ons op indien u vragen heeft over dit project en/of de selectieprocedure. Wij helpen u graag. Bel 036-7600493 of stuur een email naar cpoamersfoortseberg@gmail.com.
Woningtypes

Let op: de informatie over de bouwlocatie wordt nog geactualiseerd.

Oppervlakte: circa 614 m²
Bouwvlak: circa 280 m²
Prijs: het minimale bod moet €535.000,– , inclusief btw bedragen (prijspeil 2019)

Appartementencomplex:
– bouwvlak: circa 280 m²
– breedte: maximaal 13.65 mtr
– diepte: maximaal 20.85 mtr
– hoogte: maximaal 5 bouwlagen
– aantal appartementen: 5 à 9

Parkeren: ondergronds, dwars op gebouw
Inrichting kavel: geen tuin rond gebouw mogelijk
Inrit: voorkant, via lift toegang tot ondergrondse parkeergarage

Spreekt het je aan om deze woning te ontwerpen en realiseren?

Ga naar floorplanner

Locatie

Royaal wonen op een uitmuntende locatie 
Op de Amersfoortse Berg is dit mogelijk. De woningen worden gerealiseerd midden in een van Amersfoorts mooiste wijken met een rijke cultuurhistorie van architectuur, stedenbouw en landschap. Ook de historische binnenstad, het centraal station en uitvalswegen liggen vlakbij. Dat is royaal wonen met het bosrijke Klein Zwitserland en de Utrechtse Heuvelrug in uw achtertuin. Genoeg reden om te kiezen voor De Amersfoortse Berg!

Meer informatie of interesse Volg deze bouwgroep

Neem gerust contact met ons op indien u vragen heeft over dit project en/of de selectieprocedure. Wij helpen u graag. Bel 036-7600493 of stuur een email naar cpoamersfoortseberg@gmail.com. Ook kunt u ons direct een vraag stellen via onze chatfunctie.