Pampushout Fase II


“MyOwnHome Pampushout Fase II, een uniek zelfbouw project in Almere Poort"
Aantal:     7 eengezinswoningen, koop
Beschikbaarheid:     Uitverkocht!
Oppervlakte:     130m2 - 146m2
Prijs:     Vanaf € 259.500,- (vrij op naam)
Locatie:     Almere Poort, Homeruskwartier
Fase:     Opgeleverd
Oplevering:     4de kwartaal 2018

Wat krijgt u

Dit kleinschalige project bestaat uit 7 ruime eengezinswoningen met 3 woonlagen. Alle woningen beschikken over grote diepe tuinen. De woningen zijn uniek omdat u samen met de architect uw woning zelf op maat kunt maken. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit verschillende gevelontwerpen, woningindelingen en kiezen voor opties als een frans balkon, een uitbouw en een energiepakket.

Zelfontwerpen

MyOwnHome is het betaalbare zelfbouw platform dat voor u de deur opent naar het ontwerpen van uw eigen woning passend binnen uw budget. Samen met de architect kunt u uw woning nader vormgeven.

Klik hier voor de spelregels.

Procesbegeleider

Procesbegeleider Bouwsaam staat u als koper bij van het begin tot aan de oplevering van uw woning.  
Locatie

MyOwnHome Pampushout Fase II ligt in het Homeruskwartier in het nieuwe stadsdeel Almere Poort. Dit is de grootste woonwijk van Nederland die grotendeels door de eigen inwoners wordt ontwikkeld en gebouwd. Het stadsdeel wordt omringd door natuurgebieden, ligt op steenworp afstand van het Almeerderstrand en Amsterdam is bereikbaar in ca. 20 minuten. Ook is er een winkelcentrum, een kinderopvang en vele andere voorzieningen.

Meer informatie of interesse

Meer informatie?

Ook kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 0297-760380. Ook kunt u ons direct een vraag stellen via onze chatfunctie.

Alle woningen zijn reeds verkocht.


Ontvang nieuws over beschikbare kavels voor uw villa