Privacy Policy

Onze diensten

Bouwsaam begeleidt mensen bij het realiseren van hun eigen woning. Bouwsaam is begeleider bij (zelf)bouwprojecten en begeleidt individuen en bouwgroepen vanaf het begin tot aan de oplevering van de objecten.

Middels deze privacy statement wilt Bouwsaam u informeren voor welke doeleinden uw gegevens gebruikt worden en op welke wijze Bouwsaam deze gegevens verwerkt. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze privacy statement.

Verwerken van persoonsgegevens

Indien u gebruik wilt maken van de diensten van Bouwsaam, dan kunt u dit aangeven via onze website en/of via een digitaal web formulier waarbij u gevraagd wordt om uzelf te registreren. Door middel van een * (sterretje) bij het betreffende veld wordt aangegeven welke gegevens verplicht zijn om uw inschrijving / aanmelding in behandeling te kunnen nemen. Alle door de gebruikers verstrekte gegevens worden door Bouwsaam uitsluitend gebruikt in overeenstemming met de wettelijke bepalingen waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). De gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en zullen niet zonder toestemming aan derden ter beschikking worden gesteld. Bouwsaam slaat persoonsgegevens op zolang als dat nodig is voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor ze zijn verkregen. Bouwsaam houdt zich ook aan de eisen die gesteld worden in de wet- en regelgeving met betrekking tot de periode dat persoonsgegevens behouden moeten of mogen worden.

Wij bewaren persoonsgegevens met het volgende doel:

• Om contact met u te onderhouden zodat u gebruik kunt blijven maken van onze diensten. U ontvangt zowel persoonlijk als digitaal informatie over nieuwe of bestaande interessante (zelf)bouwprojecten.

• Om te kunnen toetsen of u een optie kunt nemen op een bouwnummer waarvoor u zich heeft aangemeld via een schriftelijk of digitaal optieformulier.

• Om (reserverings-/koop-/aanneem-) overeenkomsten op te stellen met als doel uw eigen woning te realiseren.

• Om namens u en met uw toestemming indien van toepassing met derden gegevens uit te wisselen die betrokken zijn bij de realisatie van uw project; zoals de gemeente, de notaris, het bestuur/leden van de bouwgroep, de architect, de aannemer en gelijksoortige partijen, teneinde realisatie van uw (zelf)bouwproject te bereiken.

Wij zullen ons blijven inzetten u in onze communicatie altijd helder en duidelijk te informeren waarvoor wij uw persoonsgegevens verwerken.

Wij maken gebruik van cookies

Om deze website beter en sneller te laten functioneren en om deze te kunnen afstemmen op de voorkeuren van de bezoeker, worden bepaalde gegevens betreffende het gebruik van deze website verzameld, door gebruik te maken van zogenaamde "cookies". Dit zijn kleine tekstbestanden die door de bezochte webpagina automatisch op de computer van de bezoeker worden geplaatst. Het gebruik van cookies kan via de instellingen van de browser worden uitgeschakeld.

De cookies op onze website bewaren niet uw e-mailadres of andere direct identificerende persoonsgegevens. Ze stellen ons wel in staat om uw bezoek te herkennen, onthouden uw voorkeuren en begrijpen uw interactie met onze website door middel van de technische informatie voorzien door de cookies.

We kunnen bijvoorbeeld automatisch uw domeinnaam verkrijgen; IP-adres; wijze van toegang tot de site; het type browser en het besturingssysteem welke u gebruikt om toegang te krijgen tot de site; de datum, het tijdstip, de duur van elk bezoek, en de pagina’s die u bezoekt.

We gebruiken de volgende cookies op onze website:

• Strikt noodzakelijke cookies: deze cookies stellen u in staat om door onze website te navigeren en de functies van de website te gebruiken. Zonder deze cookies zijn sommige functies niet beschikbaar, zoals het automatisch doorsturen naar de minst drukke server of het gebruiken van de ontwerptool Floorplanner.

• Functionaliteit cookies: Deze cookies verbeteren uw gebruikerservaring op de website. Een voorbeeld daarvan is het onthouden van uw inlog-/gebruikersnaam.

• Prestaties cookies: deze cookies verzamelen gegevens over uw surfgedrag op websites, bijvoorbeeld welke pagina’s u heeft bezocht en hoe u op de website terecht bent gekomen. De gegevens worden gebruikt voor technische verbeteringen en het optimaliseren van de gebruiksvriendelijkheid van websites. Marketeers gebruiken de informatie om meer inzicht te verkrijgen in hun doelgroep. Alle informatie die met deze cookies wordt verzameld, wordt bewaard in de vorm van anonieme statistieken.

Beveiliging van uw persoonsgegevens

Bouwsaam maakt tijdens het verzamelen van de persoonsgegevens via de web formulieren en de website gebruik van gecertificeerde beveiligde internetverbindingen (SSL certificaat) om er zeker van te zijn dat uw gegevens niet in handen van kwaadwillenden kunnen komen. Bouwsaam herziet en verbetert tijdig technische veiligheidsregels en procedures. Bouwsaam zet zich onophoudelijk in om de integriteit, vertrouwelijkheid en privacy van uw persoonsgegevens te beschermen tijdens de verwerking.

Uw wettelijke rechten

Bouwsaam biedt u te allen tijde de mogelijkheid om:

• uw persoonsgegevens die wij voor u verwerken of in het verleden verwerkt hebben in te zien zoals deze in onze huidige systemen vermeld staan.

• uitleg te krijgen welke persoonsgegevens verzameld zijn en met welk doel ze gebruikt zijn of in toekomstige situaties zullen worden.

• uw persoonsgegevens aan u digitaal beschikbaar te stellen waardoor de gegevens overdraagbaar zijn naar andere gewenste systemen.

• uw persoonsgegevens te laten aanvullen of corrigeren naar nieuwe/gewenste situaties.

• uw persoonsgegevens te laten verwijderen uit onze systemen .

Bouwsaam biedt u ook de mogelijkheid om bezwaar te maken tegen bepaald gebruik van uw gegevens. Zodra u uw bezwaar bij ons kenbaar heeft gemaakt zullen wij conform de geldende richtlijnen stoppen met het verwerken van uw gegevens of de gegevensverwerking beperken tot uw wensen. Ook zullen wij indien nodig samenwerkende partijen op de hoogte stellen van de beperking van uw gegevens.

Privacy statement wijzigingen

Bouwsaam behoudt zich het recht voor om deze privacy statement te allen tijde te wijzigen of aan te passen. Deze privacy statement is voor het laatst bijgewerkt op 25-05-2018.

Klachten

Bouwsaam streeft ernaar een gewenste situatie te bereiken conform de verwerking van uw persoonsgegevens. Indien u het niet eens bent met uw gegevens verwerking en wij uw klacht niet naar wens kunnen oplossen kunt u zich te allen tijde wenden tot de Autoriteit Persoonsgegevens (www.autoriteitpersoonsgegevens.nl ) om uw klacht verder kenbaar te maken.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op, Bouwsaam staat graag voor u klaar! U kunt ook direct online uw vraag stellen via de chatfunctie. Tijdens kantooruren is Bouwsaam telefonisch bereikbaar op 036-7600493.