Over ons

Samen kunnen we alles bouwen

Uw éigen huis bouwen...wie droomt er niet van? Wonen helemaal zoals u dat wilt. En hoe mooi zou het zijn als u dan óók nog een hoop kosten kunt besparen? Bij Bouwsaam maken we daar ons werk van. 

Ieder z'n eigen woning

Ieder mens heeft zijn eigen ideeën over leven, werken én wonen. Zo heeft ook iedereen een eigen idee hoe zijn ideale thuis eruitziet. Helaas voorziet de bestaande woningmarkt niet altijd in die woonbehoefte. Dat is jammer. Bouwsaam streeft een wereld na waarin mensen zélf kunnen bepalen hoe ze wonen.

Zelfbouw bereikbaar voor iedereen

Wij zijn Bouwsaam. Het is onze missie om zelfbouw bereikbaar te maken voor iedereen. Sinds 2007 begeleiden we individuele zelfbouwers en collectieven bij het realiseren van hun eigen woningen. Ons team ondersteunt zelfbouwers gedurende het gehele traject - van tekening tot oplevering - met onze kennis, kunde en netwerk.

Een zorgeloze oplevering

Een eigen huis bouwen is niet iets dat u iedere dag doet. Bouwsaam is daar wél dagelijks mee bezig. We zetten samen uw woonwensen op papier en stippelen de route uit naar de realisatie van uw nieuwe huis. Terwijl u gedurende het traject de regie in handen houdt, ondersteunt ons team daar waar nodig. Zo werken we samen aan een zorgeloze oplevering.

De kracht van het collectief

Is een eigen huis bouwen niet duur? Nee, niet als het aan ons ligt. De kracht zit in het collectief: door samen op te trekken kunnen we beter onderhandelen en scherpe prijsafspraken maken. En aangezien u zelf de regie in handen hebt, is er geen dure ontwikkelaar betrokken in het proces. Zo bouwt u tegen kostprijs uw eigen huis en is er in veel gevallen direct bij oplevering al sprake van overwaarde op uw woning.

Samen kunnen we alles bouwen. Bouwt u met ons mee?
Ons team

Léon
Léon
Oprichter/eigenaar
Is als financiële man binnen ons team de persoon die gesprekken voert met derden, waarin hij de belangen behartigt van woningzoekers. Ook is hij vaak de motor achter het opstarten van nieuwe zelfbouw initiatieven.
Marleen
Marleen
Relatie- & Acquisitie manager
Is de persoon die contact onderhoudt met al onze relaties en samenwerkingspartners met als doel het acquireren van locaties voor nieuwe projecten.
Sammy
Sammy
Procesbeheer
Is de persoon binnen ons team die zich bezighoudt met het innoveren en automatiseren van onze werkprocessen. Ook zorgt ze ervoor dat de systemen binnen Bouwsaam optimaal (blijven) functioneren.
Peter
Peter
Verkoopbegeleider
Is de persoon binnen ons team die u als woningzoeker van begin tot eind bijstaat, van start tot oplevering dus. Met zijn kennis en ervaring is hij gedurende het hele proces uw aanspreekpunt en denkt hij mee in het realiseren van uw eigen woning.
Monique
Monique
Management Assistent
Is binnen ons team verantwoordelijk voor de back-office en voert kantoor ondersteunende werkzaamheden uit. Zij is voor Bouwsaam het cement tussen de stenen en zorgt daarmee voor een goede basis.
Lotte
Lotte
Marketing & Communicatie
Maakt binnen ons team een creatieve vertaalslag naar alle marketing en communicatie uitingen. Ook zorgt ze voor alle PR voor de projecten en evenementen, zowel online als offline.