Het Stadhuys


De verkoop is gestart! Kijk voor meer informatie en het actuele woninaanbod op de officiële website van het Stadhuys. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met de makelaar via 0527 - 62 06 02.
Aantal:     46 appartementen
Beschikbaarheid:     Ja
Oppervlakte:     48 m2 – 123 m2
Prijs:     Vanaf €229.900
Locatie:     Emmeloord
Fase:     In verkoop!
Oplevering:     N.T.B.

Wat krijgt u

Klaar voor de toekomst met een duurzaam, gasloos appartement

Verdeeld over twee gebouwen worden in het centrum van Emmeloord 46 nieuwbouwappartementen gebouwd. Het Stadhuys bestaat uit twee gebouwen: één aan de Nagelerstraat en één aan de Rietzangerstraat. Elk gebouw is uniek en heeft zijn eigen stijl. U kunt kiezen uit diverse verschillende type appartementen variërend van circa 50 m2 – 123 m2. Hierdoor is de kans groot dat in Het Stadhuys ook een appartement aanwezig is die aan uw woonwensen voldoet. Of u nu starter op de woningmarkt bent of u uw bestaande woning verruilt voor een fijn, modern en gloednieuw appartement.

Het Stadhuys is voorzien van een ruime centrale entree met lift. Alle appartementen zijn daarnaast gelijkvloers en drempelloos. Dat maakt ze ook uitstekend geschikt voor diegene die in Het Stadhuys een lange wooncarrière wil kunnen maken. Ook is de ligging van Het Stadhuys in het centrum zeer gunstig, want alle voorzieningen liggen om de hoek!

Kijk voor meer informatie en het actuele woninaanbod op de officiële website van het Stadhuys.
Woningtypes

Diverse woningtypes; allemaal zeer energiezuinig en gasloos

Het Stadhuys in Emmeloord bestaat uit twee appartementengebouwen met op het middenterrein parkeergelegenheid en verblijfsgroen voor bewoners. De gebouwen staan met elkaar in verbinding door een loopbrug. Hierdoor kunt u vanuit het gebouw aan de Rietzangerstraat ook gebruikmaken van de faciliteiten in het gebouw aan de Nagelerstraat.

Kijk voor meer informatie en het actuele woninaanbod op de officiële website van het Stadhuys.


Locatie

In Het Stadhuys woont u in het centrum van Emmeloord

De Nagelerstraat komt uit op De Deel, dit plein is het horecacentrum van Emmeloord. Hier prijkt ook de Poldertoren die het middelpunt van de Noordoostpolder symboliseert. De hoofd winkelstraat De Lange Nering komt hier ook op uit. De Deel is dé plek waar u een kop koffie kunt drinken of heerlijk kunt gaan eten bij diverse restaurants. Ook kunt u hier genieten op één van de vele gezellige terrassen op een zonnige zomerdag. In ’t Voorhuys kunt u ook naar een theater voorstelling of de bioscoop. Zo woont u in Het Stadhuys dichtbij alle reuring in het hart van Emmeloord.

Kijk voor meer informatie en het actuele woninaanbod op de officiële website van het Stadhuys.


Meer informatie of interesse

Kijk voor meer informatie en het actuele woninaanbod op de officiële website van het Stadhuys. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met de makelaar.

Woonaccent Makelaars Emmeloord
Onder de Toren 2, 8302 BT Emmeloord
0527- 62 06 02
emmeloord@woonaccent.nl
www.woonaccentemmeloord.nl


Ontvang nieuws over beschikbare kavels voor uw villa