De Laren 2


Aantal:     6
Beschikbaarheid:     Opgeleverd
Oppervlakte:     94 m2
Prijs:     Vanaf € 239.900,- (vrij op naam)
Locatie:     Almere, Haven
Fase:     Opgeleverd
Oplevering:    

Wat krijgt u

Het zal u vast niet ontgaan zijn dat veel mensen momenteel op zoek zijn naar een betaalbare woning in de omgeving van Amsterdam en Almere. Ons nieuwe project De Laren 2 biedt deze woningzoekers een kans, want in De Laren 2 kunt u fijn wonen voor een fijne prijs!
 
De Laren 2 bestaat uit zes karakteristieke eengezinswoningen met een woonoppervlakte van 94 m2. Wilt u meer woonoppervlak, dan kunt u de woningen op de begane grond eenvoudig uitbreiden tot meer dan 100 m2! Alle woningen beschikken over drie ruime slaapkamers en een fijne tuin met daarin een aparte (fietsen)berging. De woningen bestaan uit twee woonlagen met een plat dak. We onderscheiden twee woningtypen: een hoekwoning en een tussenwoning. De zes woningen zijn wel allemaal uniek want elke gevel is anders qua kleur en vormgeving. 
 
U heeft invloed op het eindresultaat
U bepaalt samen met ons hoe uw woning er uiteindelijk uit komt te zien. U kunt namelijk kiezen uit diverse kopersopties, waaronder een uitbouw, een Frans balkon, openslaande deuren, diverse woningindelingen en nog veel meer. U wordt daarin bijgestaan door Bouwsaam en de kopersbegeleider van de aannemer.Woningtypes

Het blok van zes eengezinswoningen bestaat uit twee verschillende woningtypen: een tussenwoning en een eindwoning.

Tussenwoning

Aantal woningen: 4
Woonoppervlakte: 94 m2
Kaveloppervlakte: 103 m2
Kapvorm: 2-laags platte woning
Dak: Plat dak
Berging: Ja
Tuin gelegen op: Noorden
Prijs:  €239.900 (nieuw op naam)

Eindwoning

Aantal woningen: 2
Woonoppervlakte: 94 m2
Kaveloppervlakte: 108 m2
Kapvorm: 2-laags platte woning
Dak: Plat dak
Berging: Ja
Tuin gelegen op: Noorden
Prijs:  €249.900 (nieuw op naam)

Spreekt het u aan om deze woning te ontwerpen en realiseren?

Ga naar floorplanner

Locatie

In de groene wijk De Laren in Almere Haven verrijst ons nieuwe project De Laren 2. Met de ligging aan het Gooimeer staat Almere Haven bekend om zijn haven met vele restaurants en de jachthaven. De bewoners zijn dan ook mensen die waarde hechten aan een gezellige, groene en ideaal gelegen woonomgeving.

De ligging biedt het beste van beide werelden. Zo ben je met de auto binnen 20 minuten in Amsterdam of ‘t Gooi. De groene omgeving is ideaal voor kinderen om heerlijk buiten te spelen. Ook zijn er in de omgeving een legio aan wandel- en fietsroutes. En met het Gooimeer en de Haven om de hoek kan je eindeloos genieten van de activiteiten die dit water te bieden heeft.

 

 
Ontvang nieuws over beschikbare kavels voor uw villa