Blitsaerd


WATERRIJK WONEN MET ALLURE

Het prachtige gebied Blitsaerd gelegen bij Leeuwarden biedt u een grote keuze aan 40 vrije bouwkavels. Realiseer hier samen met Bouwsaam uw eigen droomhuis. Bekijk voor het totaaloverzicht de prijslijst van de kavels en villa's. Interesse? Neem gerust contact met ons op via info@bouwsaam.nl of bel 036-7600493.

Aantal:     40 kavels
Beschikbaarheid:     Alle kavels zijn nog beschikbaar
Oppervlakte:     Vanaf 674 m2 - 3477 m2
Prijs:     €143.000 - €470.000
Locatie:     Blitsaerd, Friesland
Fase:     Verkoopfase
Oplevering:    

Wat krijgt u

WATERRIJK WONEN MET ALLURE
Blitsaerd staat voor hoge woonkwaliteit en een breed aanbod van bouwkavels aan open vaarwater. In Blitsaerd Oost worden vrije sector bouwkavels en projectmatige woningen ontwikkeld. In totaal is er plaats voor 111 woningen. Het overgrote deel van de bouwkavels en woningen zal gelegen zijn aan open vaarwater met voldoende ruimte voor het realiseren van uw woonwensen en het aanleggen van uw eigen boot. Hier kunt u uw eigen droomhuis realiseren.

40 BOUWKAVELS IN DE VERKOOP
Voor de laatste 40 bouwkavels is een bestemmingsplan in de maak. Deze kavels gaan in mei 2021 in verkoop.

Blitsaerd is een groene, zeer ruime en waterrijke woonwijk, gelegen in het open landschap aan de bekende Bonkevaart op nog geen 10 minuten fietsen van het centrum van Leeuwarden. Blitsaerd biedt u een grote keus aan vrije kavels. Deze unieke kavels zijn vaak gelegen aan open vaarwater met ruimte voor uw eigen boot.

Blitsaerd staat garant voor hoge woonkwaliteit met een ongekend gevoel van vrijheid en een blijvend vakantiegevoel door de zeer ruime opzet, het riante uitzicht en de weidsheid van de prachtige omringende natuur. 

DE PERFECTE VILLA VOOR UW KAVEL
Bouwsaam is als samenwerkingspartner betrokken bij dit project met als doel om samen met de toekomstige bewoners hun eigen villa in Friesland te realiseren. LET OP: de kavels zijn niet in beheer van Bouwsaam.

WENST U EEN ANDER TYPE VILLA?
Ook dat is mogelijk. Samen met de architect kunt u een eigen ontwerp uitwerken, die volledig is afgestemd op uw woonwensen. De mogelijkheden zijn dus eindeloos!

Bezoek deze pagina en bekijk de video's en kenmerken van de Bouwsaam villa's.

 
 
 
 
 
 
 
  Locatie

GENIETEN VAN VRIJHEID, RUST EN RUIMTE
De nieuwe wijk Blitsaerd ligt aan de noordkant van de Friese hoofdstad Leeuwarden in de overgang tussen de stad en het prachtige omringende weidse Friese landschap. Blitsaerd is een zeer ruim opgezette woonwijk gekenmerkt door rust, ruimte, groen en water. De wijk is gelegen aan de bekende Bonkevaart, midden tussen prachtige natuurgebieden, landerijen en heeft een open vaarverbinding met de Friese wateren. Blitsaerd biedt u een grote keus aan vrije kavels. Deze unieke kavels en woningen zijn vaak gelegen aan open vaarwater met de mogelijkheid voor de aanleg van uw eigen boot.

LEEUWARDEN OP 10 MINUTEN FIETSAFSTAND
Het bijzondere aan Blitsaerd is de unieke ligging in het groen op nog geen 10 minuten fietsen van het centrum van Leeuwarden. Tevens kunt u het centrum per boot bereiken. Leeuwarden staat bekend als een mooie gezellige en dynamische stad met een historisch stadshart met grachten en terpen. Het centrum is compact waardoor alle winkels dicht bij elkaar zitten. Hier vindt u ook de vele restaurants, cafe's en het theater.

BLIJVEND VAKANTIEGEVOEL
Blitsaerd staat garant voor hoge woonkwaliteit met een ongekend gevoel van vrijheid en een blijvend vakantiegevoel door de zeer ruime opzet, het riante uitzicht en de weidsheid van de prachtige omringende natuur. Wonen in Blitsaerd is wonen met allure voor mensen die genieten van het leven!

In de directe omgeving van Blitsaerd vindt u een 18-holes golfbaan, het recreatiegebied de Groene Ster, het prachtige natuurgebied De Grote Wielen en Aqua Zoo Friesland.


Meer informatie of interesse

Heeft u interesse? Neem dan gerust contact met ons op. Wij brengen u in contact met de makelaar, zodat u een optie kunt nemen op de gewenste kavel. Indien u wordt ingeloot, nodigen wij u graag uit om uw woonwensen met ons te bespreken.

Wilt u meer weten over bouwen met Bouwsaam, maar u wilt niet in de Blitsaerd wonen? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij gaan graag met u in gesprek. 


Ontvang nieuws over beschikbare kavels voor uw villa