Parkmeer


Parkmeer is een project waarin 8 kavels worden uitgegeven voor de bouw van duurzame en vrijstaande woningen met een royale voor- en achtertuin! Hieronder staan de prijzen van de kavels weergegeven. Download voor het totaaloverzicht de prijslijst van alle kavels en villa's. 
Aantal:     8 kavels
Beschikbaarheid:     Alle kavels zijn nog beschikbaar
Oppervlakte:     Vanaf 1190 m2 - 1400 m2
Prijs:     €420.000 - €520.000
Locatie:     Aalsmeer
Fase:     Verkoopfase
Oplevering:    

Wat krijgt u

In stijl wonen in Aalsmeer

Parkmeer is een project waarin 8 kavels worden uitgegeven voor de bouw van duurzame en vrijstaande woningen met een royale voor- en achtertuin! 

De kavels
De woningkavels zijn een voortzetting van het Lint aan de Stommeerkade en hebben de karakteristieke uitstraling behouden door de ligging van de woningen onderaan de dijk. Per twee woningen is er een in- en uitrit op de Stommeerkade.

De perfecte villa voor uw kavel
Bouwsaam is als samenwerkingspartner betrokken bij dit project met als doel om samen met de toekomstige bewoners hun eigen villa in Aalsmeer te realiseren! Let op: de kavels zijn niet in beheer van Bouwsaam.

Ter inspiratie hebben wij diverse vrijstaande villa’s uitgewerkt die passen binnen de welstandseisen van Parkmeer. Dit zijn villa Calamo, Novum, Calidi, Pago en Amare. Deze woningen kunnen helemaal op maat worden gemaakt. Zo bepaalt u zelf de grootte, indeling, kleuren en materialen en het gewenste afwerkingsniveau. Ons team helpt u daar graag bij, bestaande uit een architect, aannemer en procesbegeleider. Zo kunt u onder professionele begeleiding uw villa geheel naar wens realiseren.

Specifieke informatie over de Bouwsaam villa’s zoals de kenmerken en video's van de woningen, kunt u bekijken op deze pagina

Wenst u een ander villa type?
Ook dat is mogelijk. Samen met de architect kunt u een eigen ontwerp uitwerken, die volledig is afgestemd op uw woonwensen. De mogelijkheden zijn dus eindeloos!

De werkwijze
Heeft u interesse? Neem dan gerust contact met ons op. Wij brengen u in contact met de makelaar, zodat u een optie kunt nemen op de gewenste kavel. Indien u wordt ingeloot, nodigen wij u graag uit om uw woonwensen met ons te bespreken.

Zodra uw wensen bij ons bekend zijn, zorgt de architect ervoor dat uw villa verder op tekening wordt uitgewerkt. De architect ziet er ook op toe dat uw villa voldoet aan alle bouwregels en eventuele welstandseisen. Als alles is uitgewerkt, is uw bouwplan definitief. De architect zal dan de benodigde vergunningen voor u aanvragen om te kunnen starten met de bouw.

Wij houden voor u de planning in de gaten en zorgen ervoor dat gemaakte afspraken worden vastgelegd in de benodigde overeenkomsten. Zo geeft u opdracht aan de aannemer om uw villa te gaan realiseren. In gesprek met de aannemer heeft u vervolgens ruim de tijd om keuzes te maken m.b.t. uw keuken, het gewenste sanitair, tegelwerk en eventuele andere afbouwopties.

Als de benodigde vergunningen zijn verkregen en u uw financiering rond heeft, wordt u door de notaris uitgenodigd voor de levering. Zo wordt u eigenaar van uw bouwkavel en kan de aannemer starten met de bouwwerkzaamheden. Tijdens de bouw houden wij de planning in de gaten en wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang.

Zodra de aannemer klaar is met de bouw van uw villa, wordt de woning aan u opgeleverd. U ontvangt de sleutel van uw villa en het fijne wonen in Aalsmeer kan beginnen!
Locatie

Aalsmeer, het beste van twee werelden
Aalsmeer is een prachtig, waterrijk dorp. Het natuur- en recreatiegebied Westeinder Plassen is uniek in de Randstad. Maar het is ook een gemeente met een enorme bedrijvigheid.

Aalsmeer, groen en waterrijk dorp
Onder de rook van Amsterdam en Schiphol is Aalsmeer ondanks alles toch altijd redelijk onontdekt gebleven. Gelukkig maar. Want mede hierdoor is het dorpse karakter voor een deel behouden. Het gezellige centrum, de vele jachthavens en de uitgebreide watersportmogelijkheden maken dat Aalsmeer zich duidelijk onderscheidt van andere woonlocaties rondom Schiphol.

Aan de Westeinder is een aantrekkelijk zandstrand en met de boot maakt u prachtige tochten over de plas langs de vele teelakkers en recreatie-eilanden of bijvoorbeeld naar Amsterdam, Haarlem, De Kaag of Leiden. Op de Westeinder zijn alle denkbare watersporten mogelijk, van suppen tot waterskiën en van vissen tot zwemmen. Er kunnen boten worden gehuurd en er is een actieve zeilschool, waterski- en surfvereniging.

Grenzend aan Aalsmeer liggen enerzijds het Groene Hart van de Randstad met uitgestrekte polderlandschappen en anderzijds het Amsterdamse Bos en in Haarlemmermeer het Haarlemmermeerse Bos op het voormalige Floriade-terrein. Als u geen watersporter bent, liggen er op korte afstand dus urenlange fiets- en wandeltochten.

Een levendige omgeving
De enorme bedrijvigheid rondom de Bloemenveiling Flora Holland zorgt voor veel werkgelegenheid. Niet alleen op de veiling zelf maar ook in de vele kwekerijen en handelsbedrijven in en rond Aalsmeer. Het internationale karakter maakt het dorp ook levendig.

Er zijn veel jaarlijks terugkerende evenementen zoals onder meer de roemruchte pramenrace, de gezellige feestweek, muziek festivals en het grote spektakel ‘Vuur en Licht op het water’. Daarnaast biedt Aalsmeer ook volop ontspanningsmogelijkheden op het gebied van kunst en cultuur.


Meer informatie of interesse

Heeft u interesse of wilt u meer weten over de kavels in Parkmeer? Neem dan gerust contact met ons op, wij gaan graag met u in gesprek. Om een optie op de gewenste kavel te nemen, brengen wij u in contact met de makelaar. Zodra u wordt ingeloot, helpen wij u graag verder om uw droomhuis in Aalsmeer te realiseren! 


Ontvang nieuws over beschikbare kavels voor uw villa