De Fruithoeve


Wilt u meer weten over dit unieke CPO initiatief of een afspraak met ons inplannen? Bel naar 036 - 7600493 of vul het woonwensenformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Aantal:     24
Beschikbaarheid:     Alle woningtypen zijn nog beschikbaar
Oppervlakte:     Vanaf 114 m2
Prijs:     Vanaf € 249.500,- (vrij op naam)
Locatie:     Almere, Oosterwold
Fase:     Opstartfase
Oplevering:     4de kwartaal 2019 - 1ste kwartaal 2020

Wat krijg je

Het initiatief

De Fruithoeve is een CPO initiatief in Almere Oosterwold met 24 woningen gebouwd in een hoeve. CPO staat voor collectief particulier opdrachtgeverschap. Samen met uw toekomstige buren bent u de opdrachtgever voor de bouw en ontwikkeling van de woningen.  

Kenmerken van de woning

+ Woonoppervlak 115 m2

+ Breedte van de woning 7,2 meter

+ 4 slaapkamers

+ Tuin van 500 m2

+ Woning zelf indelen naar wens

+ Prijsklasse vanaf € 249.500,- (vrij op naam)

Het gebied Oosterwold

Oosterwold ligt tussen Almere en Zeewolde, aan weerszijden van de A27. Het is grotendeels een open gebied van 4.363 hectare, dat voornamelijk wordt gebruikt voor landbouw. Het karakter van Oosterwold zal dus over het algemeen groen en agrarisch blijven. Er is plaats voor veel soorten groen, zoals landbouw, bos, recreatiegebieden, moes- en siertuinen. Verschillende vormen van voedselproductie zijn onderdeel van het karakter Oosterwold, dat ‘zelfvoorzienend’ wordt genoemd. Als Oosterwolder ben je ook verantwoordelijk voor het gezamenlijk aanleggen van wegen, paden, groen, water en de openbare ruimte.

  


Woningtypes

18 tussenwoningen

6 hoekwoningen

Spreekt het je aan om deze woning te ontwerpen en realiseren?

Neem een optie
Ga naar floorplanner

Locatie

Oosterwold ligt tussen Almere en Zeewolde, aan weerszijden van de A27. Het is grotendeels een open gebied van 4.363 hectare dat voornamelijk wordt gebruikt voor landbouw. Het karakter van Oosterwold blijft groen en agrarisch. 

 

Highlights in deze buurt