De Fruithoeve


Wilt u meer informatie over dit project bel 036-7600493 of vul het woonwensenformulier in. Wij nemen spoedig contact met u op!
Aantal:     24
Beschikbaarheid:     Nog enkele woningen beschikbaar
Oppervlakte:     Vanaf 114 m2
Prijs:     Vanaf € 269.900,- (vrij op naam)
Locatie:     Almere, Oosterwold
Fase:     Opstartfase
Oplevering:     4de kwartaal 2020

Wat krijgt u

Alle ruimte om te leven!

In de mooie landelijke omgeving van Oosterwold (Almere Hout) ontwikkelen de toekomstige bewoners samen De Fruithoeve. In dit unieke zelfbouw project kunt u de eigenaar worden van een unieke woning met een schitterende grote van 500m2. U kunt volop genieten van de omliggende natuur, zo kunt u vanuit uw woning de reeën en konijnen zien lopen!

Samen leven in De Fruithoeve

U kunt uw eigen woning realiseren en trekt daarbij samen op met uw toekomstige buren. De Fruithoeve is een ontwikkeling onder collectief particulier opdrachtgeverschap (CPO). Door lid te worden van vereniging CPO De Fruithoeve wordt u gezamenlijk opdrachtgever. U bent zo direct betrokken bij de verdere uitwerking van het bouwplan. De vereniging heeft Bouwsaam als procesbegeleider geselecteerd en als architect BDG. Zo zien wij erop toe dat het bouwplan voldoet aan alle eisen. Als toekomstige bewoner wordt u dus bijgestaan gedurende het gehele proces tot en met de oplevering van uw woning. 

De ligging is ideaal

De Fruithoeve ligt slechts 15 minuten van het Stadshart Almere en op 30 minuten van Amsterdam en Utrecht. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij meerdere supermarkten en winkels in Tussen de Vaarten en de Faunabuurt. In de wijk Nobelhorst vindt u een gezondheidscentrum, school, pannenkoekenhuis en de gezellige weekmarkt.Bij De Fruithoeve staat het behoud van het landelijke en groene karakter, duurzaamheid en zelfvoorzienend leven centraal. Meer dan de helft van onze bouwkavel blijft dan ook groen! 

+ 24 ruim opgezette woningen in de vorm van een hoeve.

+ 3 verschillende woningtypen met een oppervlakte van ca. 114 m2 en groter.

+ Alle woningen hebben een tuin van maar liefst 500m2 of groter.

+ U bepaald zelf hoe uw woning eruit komt te zien.

+ Samen met uw buren wordt u eigenaar van uw eigen boomgaard.

+ Centraal gelegen met 't Gooi om de hoek en op ca. 30 minuten van Amsterdam en Utrecht.

+ Omringd door veel groen en buitenspeelplaatsen.


Woningtypes

18 tussenwoningen


2 poortwoningen

6 hoekwoningen

Spreekt het u aan om deze woning te ontwerpen en realiseren?

Neem een optie
Ga naar floorplanner

Locatie

Oosterwold ligt tussen Almere en Zeewolde, aan weerszijden van de A27. Het is grotendeels een open gebied van 4.363 hectare dat voornamelijk wordt gebruikt voor landbouw. Het karakter van Oosterwold blijft groen en agrarisch. De exacte locatie van onze bouwkavel is nog niet bekend. Bij voldoende leden gaat vereniging CPO De Fruithoeve hierover in gesprek met de gemeente. Bij het bepalen van de exacte locatie houden we rekening met uw wensen en de wensen van de andere leden.