Bouwgroep Stadspark


Wilt u meer weten over de bouwgroep of een afspraak inplannen? Bel naar 036 - 7600493 of vul het woonwensenformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Aantal:     12 - 20 appartementen
Beschikbaarheid:     Alle woningtypen zijn nog beschikbaar
Oppervlakte:     50 m2 - 150 m2
Prijs:     Vanaf circa € 200.000,- (vrij op naam)
Locatie:     Amersfoort
Fase:     Opstartfase
Oplevering:     Medio 2020

Wat krijg je

Bouwgroep Stadspark heeft ons (Bouwsaam) gevraagd om hen te begeleiden bij de realisatie van hun appartementencomplex in Amersfoort.

In overleg met de (nog te selecteren) architect zal de brouwgroep komen tot een bouwprogramma van minimaal 12 appartementen en maximaal 20. Het aantal te realiseren appartementen hangt mede af van het aantal leden dat zich zal aansluiten bij de bouwgroep.

In de plaats waar nu nog het Sportfondsenbad staat, zal tegen de rand van Park Randenbroek ruimte komen voor het realiseren van onder andere twee woongebouwen die op basis van Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) gebouwd zullen worden. CPO wordt ook wel zelfbouw genoemd. Dit betekent dat u als lid van de bouwgroep veel inspraak hebt in zowel de grootte van je woning, als ook de indeling ervan. En dat u met elkaar, met behulp van de architect, de buitenkant van het gebouw kunt bepalen. De architect zal tevens elk bouwgroep-lid helpen bij (het ontwerpen van) zijn/haar woning en Bouwsaam zal er (als procesbegeleider) zorg voor dragen dat we als bouwgroep goed begeleid worden tijdens het gehele proces van aanvang tot oplevering van de appartementen.

Wilt u tegen kostprijs bouwen en dus betaalbaar wonen in Amersfoort, sluit je dan aan bij Bouwgroep Stadspark. Gezamenlijk staan we sterk en als collectief kunnen we veel bereiken. Dus op naar een schitterend gebouw omringd door mooie bomen en een prachtig park met alle voorzieningen binnen handbereik!
Locatie